De ce trebuie sa cunosc detalii de constructie?

Pentru majoritatea dintre noi constructia unei case este cea mai mare investitie financiara pe care o facem o data in viata. In lipsa unor informatii complete, sunt foarte multi romani care pornesc cu stangul procesul de constructie al unei case.

Credem ca este de ajutor sa cunosti punctele cheie ale unui proces de constructie, cum pot ajunge ele sa iti influenteze bugetul, dar nu in ultimul rand, sa stii ce intrebari sa pui mai departe specialistilor cu care vei lucra.

Ce proiecte de casa recomandati?

Fiecare familie are propria viziune asupra casei in care doreste sa locuiasca. La final, casa devine o oglinda a proprietarului, a gusturilor sale, dar si a decizilor pe care acesta le ia.

O sursa de inspiratie poate fi Casa e4 din caramida de la Wienerberger, un model de casa cu aproape zero consum energetic/an. Detaliile le gasesti pe casae4.ro.

De ce sunt mai bune casele din caramida?

Cladirile din caramida au o durata estimata de viata foarte mare.
Este un produs prietenos cu mediul, fiind creat din argila, apa si foc.

Ofera o izolatie termica superioara, ceea ce inseamna mai putine pierderi de energie si, implicit, costuri mai mici la facturile lunare de utilati.

Zidaria din caramida este foarte rezistenta astfel incat poate sustine orice tip de acoperis, inclusiv din tigla ceramica.
Mai mult, este un material accesibil ca pret, contrar perceptiei generale. Cand alegi caramida pentru constructia casei, decizi pentru aproximativ 5% din costul total al investitiei.

Casa e4 din caramida de la Wienerberger este un model de casa moderna cu un consum de energie aproape zero/an.

Inapoi sus