Ce este Porotherm?

Porotherm este un sistem complet de zidarie ceramica format din caramizi, plansee ceramice, buiandrugi si mortare.

Create cu tehnologii de ultima generatie, blocurile ceramice Porotherm reprezinta o solutie moderna de zidarie adaptata perfect la conditiile de mediu si clima, conform normelor de constructie din tara noastra. Vezi care dintre cele 5 game Porotherm se potriveste mai bine nevoilor tale in sectiunea Gamele Porotherm.

De ce sa aleg Porotherm?

Blocurile ceramice Porotherm sunt rezultatul a peste 195 de ani de Inovatie de la Wienerberger, fiecare gol din configuratia acestora  contribuind la obtinerea performantelor termice specifice Porotherm . 

Configuratia de tip fagure a blocurilor ceramice din Gama Porotherm TermoExpert, Porotherm 38 STh, Porotherm 30 STh si Porotherm 25/29 Th Light, confera acestora calitatea unei performante termice foarte ridicate.

Care este cea mai buna gama Porotherm?

Fiecare dintre cele 5 game Porotherm este creata special pentru a servi nevoilor specifice ale celor care doresc sa isi construiasca o casa facuta sa dureze.

Descopera gama Porotherm care ti se potriveste in sectiunea dedicata.

Cat costa o casa din caramida?

In general, cand alegi caramida pentru constructia casei, decizi pentru aproximativ 5% din costul total al investitiei.

Pentru ca fiecare proiect de casa este diferit, am creat un calculator online in care tot ce trebuie sa faci e sa introduci pentru a estima un cost cat mai apropiat de cel final.

De unde pot cumpara Porotherm?

Am organizat, pentru fiecare judet in parte, o lista cu toti distribuitorii Wienerberger pe care o gasesti aici:
http://www.wienerberger.ro/distribuitori/romania.

De ce trebuie sa aiba caramida Declaratie de Performanta (DoP)?

In fiecare tara din Uniunea Europeana exista un set de reguli pe care un producator trebuie sa le respecte. In Romania, standardul de produs este SR EN 771-1:2011, un standard pe care toate blocurile noastre ceramice il respecta. Daca te intereseaza sa afli mai multe detalii, poti oricand sa citesti pe: http://www.wienerberger.ro/caramida/zidarie/documente-ce.

Inapoi sus