Prezentarea gamei

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece este ceea ce caracterizeaza gama Porotherm TermoExpert, cu cea mai buna performanta termica.

Gama include produsele Porotherm 36,5 TermoPlus , Porotherm 38 STh, Porotherm 30STh, Porotherm 25-29 Th Light si Mortar Porotherm TM.

Noua solutie inovatoare de la Wienerberger, unica pe piata din Romania Porotherm 36,5 TermoPlus –este un bloc ceramic slefuit cu insertii de vata minerala bazaltica. Datorita performantei termice ridicate a acestui produs inovator care confera o transmitanta termica a zidariei de 0,21W/m2K, pentru zidaria realizata cu Porotherm 36,5 TermoPlus nu este necesar un sistem de termoizolatie suplimentar.

Beneficiul pentru casa ta

Anotimpurile prea friguroase sau prea calde se echilibreaza, dincolo de peretii construiti cu solutiile din gama Porotherm TermoExpert.

Acestea mentin temperatura optima in orice conditii, absorbind pe de o parte energia naturala de la soare si pastrand caldura din interior. Pe de alta parte, este materialul de constructie care se comporta cel mai bine cand temperaturile cresc, datorita inertiei termice si a proprietatilor termoizolante.

Detalii tehnice

Configuratia de tip fagure ofera blocurilor ceramice Porotherm TermoExpert cea mai buna conductivitate termica de pe piata blocurilor ceramice din Romania. Utilizarea impreuna cu mortarul termoizolant Porotherm TM reprezinta o solutie completa pentru o rezistenta termica sporita a peretelui de zidarie.

Pentru mai multe detalii legate de gama Porotherm TermoExpert poti consulta Catalogul de Produse.

Deschide sectiunea interactiva si descopera cum poti utiliza eficient produsele din gama Porotherm in casa ta din caramida.

Inapoi sus