Prezentarea gamei

Blocurile ceramice slefuite de inalta precizie Porotherm Profi sunt unice pe piata din Romania. Acestea inglobeaza tehnologia de productie de ultima generatie Wienerberger.

Gama include produsele Porotherm 12 N+F Profi, Porotherm 25 N+F Profi, Porotherm 30 N+F Profi, Porotherm 38 N+F Profi, spuma adeziva Porotherm Profi DRYFIX si Porotherm Profi mortar in rost subtire.

Beneficiul pentru casa ta

De-a lungul timpului, Wienerberger a investit in produse inovatoare, care au redefinit regulile si au schimbat modul in care sunt construite casele. Astazi, viitorul zidariei este oferit de sistemul inovator al gamei de blocuri ceramice Porotherm Profi, care iti asigura reducerea costurilor si o executie rapida a peretilor, imbunatatind in acelasi timp productivitatea si oferind casei un mediu curat si sanatos. Pentru case usor de construit si mai rapid decat in mod traditional.

Detalii tehnice

Gama Porotherm Profi este alcatuita din blocuri ceramice cu fete de pozare slefuite si imbinare verticala de tip nut si feder. Acestea sunt destinate executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Pentru mai multe detalii legate de gama Porotherm Profi poti consulta Catalogul de Produse.

Deschide sectiunea interactiva si descopera cum poti utiliza eficient produsele din gama Porotherm in casa ta din caramida.

Inapoi sus