Prezentarea gamei

Cu Porotherm Optim construiesti mai usor in toate sensurile cuvantului. Pentru ca trebuie sa fim mereu atenti la costuri, gama Porotherm Optim iti ofera un raport optim calitate pret. Iar aceasta inseamna ca vei beneficia de confort si siguranta la un pret accesibil.

Gama include blocurile ceramice Porotherm 25/30 Light Plus si Porotherm 25 N+F.

Beneficiul pentru casa ta

Am cautat sa oferim o solutie care sa-ti permita sa construiesti mai usor. Adica sa folosesti un singur produs, usor de zidit, care sa iti ofere o structura solida si un raport optim calitate/pret, pentru a-ti ramane suficient buget si pentru decorarea interiorului sau chiar pentru amenajarea gradinii.

Acest detaliu face din gama Porotherm Optim solutia ideala pentru ridicarea de constructii multifamiliale.

Detalii tehnice

Gama Porotherm Optim pastreaza caracteristicile de performanta ale sistemului de zidarie ceramica Porotherm, in conditiile reducerii greutatii proprii a produsului, pentru a eficientiza realizarea panourilor inramate in cadre de beton armat sau metal.

Dubla utilizare a produsului Porotherm 25/30 Light Plus ofera avantajul realizarii peretilor de zidarie cu grosimi de 25 cm sau 30 cm. Peretii exteriori dubli ai blocului ceramic permite fixarea sigura si usoara a diblurilor pentru ambele posibilitati de grosime a peretelui de zidarie.

Prin imbinarea Nut si Feder, produsul Porotherm 25 N+F reduce cu pana la 80% consumul de mortar comparativ cu produse similare si elimina utilizarea mortarului in rostul vertical. De asemenea, ofera precizie maxima si rapiditate in executie.

Pentru mai multe detalii legate de gama Porotherm Optim poti consulta Catalogul de Produse.

Deschide sectiunea interactiva si descopera cum poti utiliza eficient produsele din gama Porotherm in casa ta din caramida.

Inapoi sus