Prezentarea gamei

Frumusetea casei vine si din exterior si din interior. Ca orice lucru bine facut, fiecare portiune de zidarie are rostul ei pentru a obtine la final casa sigura si confortabila pe care ai visat-o.

De aceea, pentru peretii interiori ai constructiei am proiectat gama Porotherm Interior. Utilizarea Porotherm 20N+F si Porotherm 11,5N+F ofera casei o zidarie ceramica unitara si o atmosfera interioara placuta.

Beneficiul pentru casa ta

Sistemul de zidarie ceramica Porotherm integreaza produse perfect compatibile pentru zidaria exterioara a casei si pentru peretii despartitori ai acesteia astfel incat sa obtii confortul termic dorit in casa ta.

Utilizarea gamei Porotherm Interior iti ofera un randament sporit in executie si vine in sprijinul tau pentru a duce la bun sfarsit casa familiei tale, cu cheltuieli minime si timpi mult imbunatatiti.

Iti vei aduce aminte de aceasta decizie de fiecare data cand vei ajunge acasa si vei realiza ca investitia, energia, timpul si bugetul folosit, ti-au adus satisfactia lucrului bine facut.

Detalii tehnice

Gama Porotherm Interior creata pentru zidaria peretilor despartitori, include blocurile ceramice Porotherm 11,5 N+F si Porotherm 20 N+F. Ambele produse ofera cel mai bun randament in executie al zidariei, cu un necesar de 8 bucati/mp, fara a mai fi nevoie de mortar in rosturile verticale.

Produsele din gama Porotherm Interior sunt prevazute cu sistemul Nut si Feder care se imbina perfect cu un consum redus de mortar, izoland termic si tinand departe umiditatea.

Pentru mai multe detalii legate de gama Porotherm Interior poti consulta Catalogul de Produse.

Deschide sectiunea interactiva si descopera cum poti utiliza eficient produsele din gama Porotherm in casa ta din caramida.

Inapoi sus