Prezentarea gamei

Gama Porotherm Complet contribuie la trainicia si confortul casei, iar familia ta va beneficia de un microclimat sanatos in locuinta si costuri mai mici pe factura de intretinere.

Produsele din gama includ Grinzi Porotherm pentru planseu, Porotherm 45 si 60 pentru planseu, caramida plina/eficienta Porotherm, Buiandrugi Porotherm, Porotherm 30 ½ si 38 ½, Porotherm 25 3x 1/3, Mortar Porotherm M50.

Beneficiul pentru casa ta

Calitatea produselor Wienerberger se reflecta si in grija pentru fiecare etapa din realizarea zidariei.

Iar din experienta noastra, fiecare etapa conteaza.

Asa ca iti oferim un sistem complet de zidarie ceramica care include toate detaliile pentru a beneficia de o viteza mare in executie utilizand produse perfect compatibile, de la grinzi si blocuri ceramice pentru planseu, buiandrugi, blocurile ceramice fractionate.

Detalii tehnice

Sistemul complet de zidarie ceramica Porotherm a fost dezvoltat pentru a veni in sprijinul inginerilor structuristi, oferindu-le o solutie conforma cu standardele de proiectare in vigoare si insotita de consultanta tehnica specializata.

In calitate de beneficiar, trebuie sa stii ca utilizand planseul Porotherm poti avea o executie cu pana la 30% mai rapida, fata de planseul clasic cu beton armat si poti beneficia de o punere in opera mult mai rapida multumita buiandrugilor prefabricati Porotherm si caramizilor fractionate.

Pentru mai multe detalii legate de gama Porotherm Complet poti consulta Catalogul de Produse.

Deschide sectiunea interactiva si descopera cum poti utiliza eficient produsele din gama Porotherm in casa ta din caramida.

Inapoi sus